Aanbod

Als ondernemer ben je klaar om de volgende stap te zetten met je bedrijf. Je wilt graag naar buiten treden met een heldere boodschap. Maar telkens als je begint met schrijven – of dat nou een blog, een LinkedIn-bericht of een tekst voor de website is – wordt het toch niet helemaal zoals je wilt.

De tekst is te wollig, te ambtelijk, te saai. Je krijgt de juiste toon niet te pakken. Of je hebt een ijzersterk begin maar weet niet hoe je verder moet. Je vreest dat je te veel vertelt, of juist te weinig. En je twijfelt of deze tekst nou wel echt jouw drive als ondernemer weerspiegelt. Dus laat je het maar weer even liggen.

Ondertussen ben je uren verder. Kostbare tijd, die je ook aan je bedrijf had kunnen besteden.

Frustrerend!

Ik snap helemaal dat je geen zin hebt in dat geploeter. En dat je je tijd liever aan leuke dingen besteedt. Daarom denk ik graag met je mee. Als een sparringpartner met een kritische houding, die met een frisse blik naar jou en jouw bedrijf kan kijken en je boodschap op precies de juiste manier weet te verwoorden.

Met ruim 15 jaar ervaring en een achtergrond als neerlandica, journalist en redacteur weet ik als geen ander hoe je een pakkende boodschap verwerkt in een goed leesbare tekst. Ik vermeng mijn taalkennis moeiteloos met verhalende schrijftechnieken en ben niet bang de juiste vragen te stellen zodat we de kern te pakken krijgen (en de bullshit achterwege kunnen laten).

Schrijven is een vak. Dus laat het over aan iemand die het geploeter al lang achter de rug heeft. En richt je op de aspecten van het ondernemen die je wél energie geven, zodat je bedrijf kan groeien!

Aan de slag

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekken we waar je behoefte ligt en wat het beste bij je past. Ik kan voor je aan de slag als schrijver, redacteur of schrijfcoach. Een mengvorm van deze drie rollen is uiteraard ook mogelijk.

Schrijver

Ik schrijf alle teksten die je nodig hebt voor jouw bedrijf. Van blogs tot nieuwsbrieven en van interviews tot achtergrondstukken. Altijd op een verhalende manier.

Redacteur

Wil je liever zelf schrijven? Laat mij dan meekijken als je redacteur. Ik geef feedback op je teksten en we bekijken samen waar verbetering mogelijk is.

Schrijfcoach

Ik treed op als je sparringpartner. We hebben regelmatig overleg waarbij we met kritische vragen en een frisse blik bekijken of je inhoudelijk op het goede pad zit.

Prijzen

Het liefst werk ik met ondernemers en kleine bedrijven die nog dicht bij hun passie en staan en goed weten wat ze willen bereiken. Vaak gaan we een lange samenwerking met elkaar aan zodat ik mee kan groeien met de ambities van het bedrijf en daar de teksten op kan laten aansluiten. Maar ook als je eenmalig iemand zoekt voor een tekst, kun je bij me terecht.

Qua betaling zijn er drie mogelijkheden.*

Per maand

Voor 700,- per maand besteed ik 10 uur helemaal aan jouw bedrijf.

Strippenkaart

Je betaalt 800,- en neemt binnen een bepaalde periode 10 uur af.

Per tekst

Je betaalt een eenmalig bedrag voor een tekst.

Per maand Dit is een goede optie als je structureel behoefte hebt aan een schrijver of redacteur. Bijvoorbeeld als je maandelijks nieuwsbrieven wilt versturen, aan de slag wilt met bloggen of als je geen vaste copywriter in dienst hebt maar wel iemand met ervaring aan je bedrijf wilt verbinden. Een maandelijks ‘abonnement’ werkt ook goed als je nog zoekende bent naar de boodschap die je uit wilt dragen. Samen bepalen we de tone of voice en taal die passen bij je marketingstrategie.

Strippenkaart Heb je maar af en toe iemand nodig die naar je teksten kijkt of ze voor je schrijft, dan is een strippenkaart iets voor jou. Voor deze vorm kiezen meestal ondernemers die nog willen ontdekken of, en op welke manier, ze behoefte hebben aan teksten en redactie. 

Per tekst Wil je eenmalig een goede tekst? Bijvoorbeeld een persbericht, een interview voor een magazine of een tekst voor een lead generator op je website? Dan is deze vorm het beste voor jou. Prijzen beginnen bij 450 euro en zijn afhankelijk van je wensen.

*Prijzen zijn van toepassing op ondernemers. Voor bureaus gelden andere tarieven.