Testimonials

“Nina is open en maakt makkelijk contact. Naast het feit dat ze ontzettend goed teksten schrijft en snapt, kan ze ook goed de lijn zien in de abstractie: van lastige en onsamenhangende verhalen maakt ze één geheel. Nina is nauwkeurig en volgt afspraken snel op. Ze voelt zich verantwoordelijk en streeft naar goede resultaten, waardoor ze nooit half werk levert. Ze is ook to the point als dat nodig is, bijvoorbeeld als ik iets niet heb gedaan wat we wel hebben afgesproken. Nina brengt helderheid en focus in mijn bedrijf. Eigenlijk is ze gewoon een hele fijne collega.”

“De samenwerking met Nina is goed bevallen. Ze heeft samen met mij een concrete briefing gemaakt per artikel, zodat invalshoek en planning voor alle partijen duidelijk was. Ook gaf ze een leerzame workshop Storytelling aan onze communicatieafdeling.

“Wat ik echt sterk vind aan Nina is dat zij zich vastbijt in onderwerpen. Ze wil precies weten hoe dingen werken en ontstaan zijn, en ze gaat hierbij met een open en nieuwsgierige blik te werk. Juist omdat ze zaken met een open blik benadert, kan ze complexe informatie vertalen naar toegankelijke en begrijpelijke taal.

“Nina kan materie tot leven laten komen. Haar manier van schrijven neemt de lezer mee, waardoor de lezer wordt meegenomen en een goed beeld krijgt van het onderwerp. Dit is denk ik voor veel bedrijven relevant, aangezien er altijd onderwerpen zijn die uitgediept kunnen worden. Ook stelt Nina op een vriendelijke manier vragen, waardoor zij veel informatie boven tafel kan krijgen.

“Door haar prettige persoonlijkheid kan zij van verhalen van verschillende personen een geheel maken. Ik zou Nina zeker aanbevelen. Met een nieuwsgierige blik maakt zij uiteenlopende onderwerpen inzichtelijk en toegankelijk voor een breed publiek. Ik zou haar op heel veel verschillende onderwerpen inzetten als storyteller.”

“Met Nina samenwerken is een verademing. Ze is een aanpakker die doortastende vragen stelt en indien nodig, ook kritisch. Ze is nieuwsgierig en voegt een vrolijke noot toe aan het team. Nina schrijft pakkende teksten en weet de onderste steen boven te halen. Nina is een aanbeveling als je op zoek bent naar een tekstschrijver die verhalende teksten schrijft met een serieuze ondertoon.”

“Ik heb het als heel fijn en leuk ervaren om met Nina samen te werken. Ze is zelfverzekerd in haar expertise (schrijven en interviewen) en leergierig als het gaat om zaken waar ze minder bekend mee is. Dit maakt dat we elkaar op een waardevolle manier aanvullen. Nina durft kritisch te zijn, vraagt door en zal je niet zomaar naar de mond praten. Je kunt een eerlijke mening van haar verwachten als je erom vraagt, zeker als ze gelooft dat het je helpt. Ze staat ook open voor discussie als jullie het niet met elkaar eens zijn. Uit dergelijke samenwerkingen ontstaan vaak de mooiste resultaten.”